BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 24, 2009

Bila aku terlalu marah...

AMARAN!
Pos ini disediakan dengan penuh perasaan amarah, rasa tidak puas hati dan terlalu jujur.
Apa yang ditaip oleh penulis mungkin tidak menyelesakan sesetengah pembaca.
Sila tinggalkan laman blog ini jika anda berasa tidak selesa.
Sekian, terima kasih.


Malam ini amarahku telah membangkitkan sudut hitam diriku yang tidak aku gemari. Sebagai seorang sahabat, sebagai seorang lelaki dan sebagai seorang manusia; sudut hitam diriku ini berkata-kata...

Tiada formaliti, tiada tatabahasa yang indah mahupun ayat berlapis seperti biasa selepas ini...

* * * * * * * * * * * * *

Oi, lahanat! Kau pk kawan aku tu hambe kau ke? Yang kau amik telefon die tu watpe? Kau laki die ke? Bangsat alam betol!

Kau tu tak leh nak trime hakikat ke yang die tu dah tak nak kapel dengan kau lagi, gampang? Pe sial la kau ni. Camne la boleh wujud jantan macam kau kat dunia ni?

Kau faham tak pe beze LAKI dengan JANTAN? LAKI tu manusia normal macam aku dengan kawan kitorang yang lain. JANTAN tu macam kau la, binatang!

Punye la aku tercangok-cangok tunggu die roger aku tau-tau henset die ko rampas lak. Kitorang ade plan la, bodoh! Dah die punye hidup dengan kau je ke? Cibai syial kau ni. Belum nikah dah buat anak orang gitu, lepas kawin entah pe bende la jadi kat budak tu nanti.

Oi, busat! Kau ni kurang kasih sayang ek? Ke kau sangap sangat nak beromen?

Memang patut die putus dengan kau dulu, doh... Ade ke bulan puase kapel, raye dah ajak die beromen dengan kau? Nampak sangat la kau nak makan die daripade kau sayang die, syial! Baru sebulan kapel dah ajak main. Pe la bangang sangat la kau ni!

Oi, gampang! Kau pikir kawan aku ni BETINA SUNDAL ke, syial? Agak-agak la weh... Punye la baik member aku ni tapi kau buat die macam POMPUAN JALANG pulak. Pe syial?!

Punye la tak gentle kau ni kutuk-kutuk aku kat belakang. Sekarang aku kutuk kau depan public la, cibai! Ade bran komen atas NAMA PENUH kau. Jangan kan tengok muke aku depan mata kau, kentut aku lagi kau tak bau kau nak kate macam-macam tentang aku lak.

Weh, bro! Depan pompuan kau memang gempak, syial! Ni, aku kutuk kau depan public ni. Balas tau! Dah kau tak nak cakap depan-depan dengan aku, ni aku bagi option kat kau.

Oi, jantan gampang! Mentang-mentang la member aku tu lughuih (lurus), lembut ati kau sekati je nak kawal hidup die. Kau tu bapak die ke pe? Weh, bapak die tu tak pernah kongkong die macam kau buat tau.

Kalau kau tu betol-betul balak die, tentu kau lagi tau tentang die daripade aku. Pe yang die citer kat aku, die tak gitau kau la weh... Sebab kau tu bangsat... Die lagi percaya aku, member die ni, daripade kau bekas balak die!

Aku tau kau binatang tapi kau cube pikir ni jap. Kalau sampai gitu skali die percayekan aku, sape yang lagi layak nak jadi laki die?

Betul-betul kurang kasih sayang la kau ni, bai. Possessive giler kot. Aku kesian doh dengan kau.

Kau jangan risau la. Aku takde interest langsung nak berawekkan kawan aku tu macam kau pikir. Aku tak bernafsu la kat kawan aku tu. Aku ade bini la wei! Janda kau tu kawan bek aku je.

Kau pun satu, bukan balak die lagi dah. Trime je la hakikat tu. Pe payah sangat ke, sengal? Badan macam badang dah, otak macam otak penyu. Entah-entah lagi kecik daripade otak penyu.

Dah la, bai. Paneh lak nak menghambur banyak-banyak. Kau punyo turn plak. Eden tunggu.

7 thought(s):

raihan said...

fuh....
pns jack...
tkut aku...
pnas yg amt ni...
tlg kipas ley....
bg aircond sebijik pn xpe jgk...

A d'Z said...

To raihan,

mmg pns tol ni.. tggu jantan tu rpy je.. ad bran ktuk ak blkg ye.. tgk bran ckp @ public ke x..

Damia Nurel Islam said...

otak penyu besar sgt..otak nyamok tue akie..nyampah r ngan binatang mcm tu. akie, smlm nisa tertidur.. akie.. nisa takut tgk gmbr fb akie.. huhu~

A d'Z said...

To acax,

thnx 4 d support btw. np tatot lak..?? angker sgt ke..??

No One said...

hmm...

diDEN™ said...

peerrggh... rilex bro
kalau gua pon rasa marah gak,
kawan baek ppuan kita leh trperangkap
camtu... gua paham ati bro, tenang2..

tu urusan dia ngan ALLah s.w.t lak
. panas2 .. >.<)

A d'Z said...

No One,

huh??


diDEN™,

yg penting dh stle, bro. hahahaha!